17 Temmuz 2013 Çarşamba
Pakmaya sosyal medyada hanımların çok yakınında.
Bazen aklınıza bir soru takılıverir, bilen kimse bulamazsınız.
Bazen yeni bir tarif ararsınız, istediğiniz gibisine rastlayamazsınız.
Sizinle aynı zevkleri paylaşan hanımlarla iletişimde olmak, ortak ilgi alanlarında buluşmak gibisi var mı?
Unutmayın, Pakmaya hep yanınızda!
Pakmaya sosyal ağları günün 24 saati, yılın 365 günü tazelenerek, güncellenerek her zaman elinizin altında, yanı başınızda.
Kısacası siz neredeyseniz biz de orada!
Tarifler, Pratik Mutfak, Pakmaya ürünleri, anket ve yarışmalarıyla:
mutfaginyildizi.com
Her gün birbirinden güzel tarifler, paylaşımlar ve 120.000'i aşkın beğeneniyle:
facebook/mutfaginyildizi
Kolay, anlaşılır, iyi sonuç veren uygulamalı tarif videolarıyla:
youtube/user/mutfaginyildizi
Ortak zevkleri paylaşan sizin gibi meraklıların katkılarıyla:
pinterest/mutfaginyildizi
Cıvıl cıvıl, dinamik, güncel ipuçları, önerileriyle:
twitter/mutfaginyildizi
Kurumsal bilgiler, Pakmaya’dan en yeni haberler ve ürünlerle:
pakmaya.com.tr
İnanın bu adresler çok işinize yarayacak.
Bize yazın, sorun, isteyin, katkı yapın. Daha iyisi için size her zaman açığız!
İletişimi hep sürdürelim...
Bir bumads advertorial içeriğidir.
15 Temmuz 2013 Pazartesi
13 Temmuz 2013 Cumartesi
KADAYIF DOLMASI
Malzemeler:
1/2 kg taze tel kadayıf
250 gr ceviz içi
3 tane yumurta
Şerbeti için:
4 su bardağı şeker
3 su bardağı su
çeyrek limon
Yapılışı:Şerbet malzemelerini karıştırıp koyu kıvamda hazırlayıp soğutun.Kadayıftan uzunlamasına parçalar koparıp uç kısmına 1 tatlı kaşığı ceviz koyup uzunlamasına sıkıca sarın.İyice çırpılan yumurtaya batırın.(yumurtaya batırılmış kadayıfı elinizle sıkmayın içi sırf yumurta olur)Kızgın ve bol yağda kızartıp soğuk şerbete atıp 1-2 dk bekletip çıkartın.Sıcak sıcak servis edin..
Afiyrt Olsun..
1/2 kg taze tel kadayıf
250 gr ceviz içi
3 tane yumurta
Şerbeti için:
4 su bardağı şeker
3 su bardağı su
çeyrek limon
Yapılışı:Şerbet malzemelerini karıştırıp koyu kıvamda hazırlayıp soğutun.Kadayıftan uzunlamasına parçalar koparıp uç kısmına 1 tatlı kaşığı ceviz koyup uzunlamasına sıkıca sarın.İyice çırpılan yumurtaya batırın.(yumurtaya batırılmış kadayıfı elinizle sıkmayın içi sırf yumurta olur)Kızgın ve bol yağda kızartıp soğuk şerbete atıp 1-2 dk bekletip çıkartın.Sıcak sıcak servis edin..
Afiyrt Olsun..
12 Temmuz 2013 Cuma
BAL PARMAK TATLISI
Malzemeler:
125 gr margarin(yumuşamış)
1 kahve fincanı sıvı yağ
1 tane yumurta
1/2 su bardağı şeker
1 paket kab. tozu
4 su bardağı un
kaplamak için:
1/2 kase irmik
Şerbeti için:
3 su bardağı şeker
3 su bardağı su
1-2 damla limon suyu
Yapılışı:Hamur yoğuracağımız kabın içine margarin,sıvıyağ,yumurta,şeker,kab. tozu ve un konulup yumuşak bir hamur yoğurulur.Hamurdan parmak inceliğinde çubuklar yapılıp irmiğe bulanır.Yağlanmış fırın kabına dizilip 180 derecede pişirilir.Fırından çıkan tatlının ilk sıcağı çıktıktan sonra ılık şerbet gezdirilir.1-2 saat dinlendirildikten sonra servis edilir.
Afiyet Olsun..
4 Temmuz 2013 Perşembe
23 Haziran 2013 Pazar
BERAAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
O güller kalbin meyvesidir.
O güller cennetin aynasıdır,
O güller Muhammed rayihasıdır.
O güller hasretin kanlı yarasıdır,
O güller ötelerin rüzgarıdır.
O GÜLLER
SEVGİLİNİN AYNASIDIR..
Bu mübarek Günde de doğan Nurun,
sizlerinde kalbinize doğmasını
Kokusunda saklı olan
O gül kokularının evlerinize dolmasını
Güle benzeyen o nebi aşkına,
gönül bahçesine nice güllerin
açmasına vesile olsun inş.
Kandiliniz Mübarek Olsun ...!!
RABBIM diger kandilleri nasib etsin
AMİN.. HAYIRLI KANDİLLER ...
16 Haziran 2013 Pazar
9 Mayıs 2013 Perşembe
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)